Húsvéti csavart

Egy szuper ötlet a családnak és a vendégeknek!

Hozzávalók:

  • 1 csomag vegán leveles tészta
  • 150 g Vega Farm Gabona Guszti
  • 150 g vegán mozzarella
  • Kevés növényi tej
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • Néhány evőkanál növényi tej
  • 1 nagy csipet cukor 

Elkészítés:

  1. A Vega Farm Gabona Gusztit felvágjuk, majd egy aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a paradicsompürét, és összeaprítjuk.
  2. A vegán mozzarellát felkockázzuk, majd egy kis növényi tejet adunk hozzá, és megolvasztjuk.
  3. A leveles tésztát kitekerjük, és megkenjük az olvasztott sajttal.
  4. Rászórjuk a Gabona Guszti alapot.
  5. Összehajtjuk a tésztát, a széleit villával összenyomkodjuk, majd felcsíkozzuk.
  6. Nyusziformákat csavarunk a tésztából.
  7. Néhány evőkanál növényi tejet összekeverünk egy nagy csipet cukorral, és ezzel megkenjük a tésztákat sütés előtt.
  8. 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánunk!

 

 

 

vegan_logo-color