Orosz „hússaláta”

Tökéletes saláta egy meleg nyári napra.

      Hozzávalók:

  • 300 g Vega Farm Gabona Guszti  
  • 3 db csemegeuborka 
  • 100 g natúr tofu 
  • 1 kk fekete só 
  • 1 ek olívaolaj 
  • 2 szál újhagyma 
  • 1 db közepes alma 
  • 150 g vegaföl 
  • 3 ek veganéz 
  • só ízlés szerint 
  • bors ízlés szerint 
  • 1 ek almaecet 
  • 1 kk porcukor

     Elkészítése:

  1.      A hozzávalókat apró kockákra vágjuk.
  2.      A vegafölt a veganézzel, sóval és borssal elkeverjük, majd egy kevés almaecettel és porcukorral ízesítjük.
  3.     Egy tálban összekeverjük az egészet, majd 1–2 órára hűtőbe tesszük.
  4.     Hidegen tálaljuk.
     Jó étvágyat kívánunk!

 

 

 

vegan_logo-color