Öntethez:
• 4 evőkanál vegaföl
• 1 teáskanál fokhagyma granulátum
• Csipetnyi só
• Csipetnyi bors
• 1 kávéskanál mustár
• Csipet cukor
• 1 teáskanál olívaolaj
Töltelékhez:
• 1 evőkanál olívaolaj
• Néhány levél jégsaláta
• 1-2 paradicsom (karikára vágva)
• 1 kisebb lilahagyma (vékonyan felszeletelve)
• 1 baguette

Öntet elkészítése:
Egy tálban keverd össze a vegafölt a fokhagyma granulátummal, sóval, borssal, mustárral, cukorral és olívaolajjal, amíg sima, krémes állagot nem kapsz.

Gabona Guszti sütése:
Hevíts fel 1 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben. Süsd meg a Chilis
Gabona Gusztit mindkét oldalán, néhány perc alatt, amíg aranybarnára pirul.

Baguette előkészítése:
Vágd félbe a baguette-et hosszában, és enyhén pirítsd meg a belső oldalát serpenyőben vagy grillsütőben.

Szendvics összeállítása:
Kend meg a baguette belső felét az elkészített öntettel, és helyezd rá a sült
Gabona Gusztit . Tedd rá a jégsalátát, a paradicsomkarikákat és a lilahagymaszeleteket, majd zárd le a szendvicset a baguette másik felével.
Ehhez a recepthez Chilis
Gabona Gusztit használtunk de megtalálható magyaros és gyroszos ízesítésben is.